Ilmoittautuminen anniskelupassitestiin
Ke 5.1.2022 klo 14.00

Paikka: Ava-akatemia, Opus 3, Testitila 1, Herttoniemi
Hitsaajankatu 20, 00810, Helsinki

HINTA 53 

Ilmoittautuminen on sitova.

Testin peruuttaminen tai siirtäminen on tehtävä kirjallisesti viimeistään 12 h ennen testitilaisuuden alkua. Myöhässä perutun tai peruuttamatta jätetyn testin maksua ei palauteta.

Lähetämme varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Tervetuloa Ava-akatemian järjestämään anniskelupassitestiin!

Poista

Tietoa testistä

Ilmoittautuminen on sitova ja testimaksu veloitetaan, mikäli sitä ei peruuteta kirjallisesti vähintään 12 tuntia ennen tilaisuutta.

Lähetämme varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tervetuloa AVA-akatemian järjestämään anniskelupassitestiin!

Valmistautuminen

Anniskelupassin suorittamiseen voit valmistautua parhaiten lukemalla Valviran julkaisemaa Alkoholijuomien anniskelu -julkaisua. Testissä käytettävät kysymykset on laadittu tämän julkaisun perusteella.

Anniskelupassitestissä on yhteensä 30 kysymystä, joista 80 prosenttiin on vastattava oikein. Vastatessasi 24 kysymykseen oikein, olet läpäissyt testin. Kysymykset ovat monivalintakysymyksiä. Joukossa voi olla myös muutama kysymys, joihin pyydetään lyhyt kirjallinen vastaus.

Testissä

Testitilaisuuteen tullessasi, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Ennen tilaisuuden alkua sinulta pyydetään myös henkilötunnus anniskelupassin kirjoittamista varten sekä osoite postitusta varten. Testi suoritetaan itsenäisesti, ilman kirjallista apumateriaalia. Testi kannattaa tehdä lyijykynällä, jotta virheen sattuessa voit vielä korjata vastaustasi. Ota siis mukaan lyijykynä ja pyyhekumi.

Testin jälkeen

Palauta testipaperisi testin valvojalle. Testit tarkastetaan ja tulokset sekä väliaikainen todistus lähetetään viikon sisällä testipäivästä. Kun läpäiset testin saat todistukseksi anniskelupassin, joka lähetetään kotiosoitteeseesi. Toimita kopio anniskelupassistasi työpaikallesi.

Onnea testiin!

Lisätiedot

Maksaja

Maksan itse, Työnantaja maksaa