Ilmoittautuminen anniskelupassitestiin
To 15.6.2023 klo 10.00

Tietoa testistä

Ilmoittautuminen on sitova ja testimaksu veloitetaan, mikäli sitä ei peruuteta kirjallisesti vähintään 12 tuntia ennen tilaisuutta.

Lähetämme varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tervetuloa Ava-akatemian järjestämään anniskelupassitestiin!

Valmistautuminen

Anniskelupassin suorittamiseen voit valmistautua parhaiten lukemalla Valviran julkaisemaa Alkoholijuomien anniskelu -julkaisua. Testissä käytettävät kysymykset on laadittu tämän julkaisun perusteella.

Anniskelupassitestissä on yhteensä 40 kysymystä, joista 80 prosenttiin on vastattava oikein. Vastatessasi 32 kysymykseen oikein, olet läpäissyt testin. Kysymykset ovat monivalintakysymyksiä. Joukossa voi olla myös muutama kysymys, joihin pyydetään lyhyt kirjallinen vastaus.

Testissä

Testitilaisuuteen tullessasi, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Ennen tilaisuuden alkua sinulta pyydetään myös henkilötunnus anniskelupassin kirjoittamista varten sekä osoite postitusta varten. Testi suoritetaan itsenäisesti, ilman kirjallista apumateriaalia. Testi kannattaa tehdä lyijykynällä, jotta virheen sattuessa voit vielä korjata vastaustasi. Ota siis mukaan lyijykynä ja pyyhekumi.

Testin jälkeen

Palauta testipaperisi testin valvojalle. Kun läpäiset testin saat viikon sisällä todistukseksi anniskelupassin, joka lähetetään sähköpostiisi. Toimita kopio anniskelupassistasi työpaikallesi.

Onnea testiin!

Lisätiedot

Maksaja

Maksan itse, Työnantaja maksaa